Professional Organizer
...voor inzicht, rust en overzicht...

workshop disc - wie ben je als persoon?

Jouw gedragstaal is uniek! Toch is het bijzonder hoe je met de kennis van DISC tot de ontdekking komt dat er slechts 4 verschillende basis gedragsstijlen zijn. Door jouw persoonlijke mix van deze verschillende stijlen krijg je jouw unieke gedragstaal. Met DISC ontdek je welke taal je spreekt en welke kenmerken hierbij horen. 


In deze workshop maak je kennis met de basiskennis van DISC. Door een kleine test, leuke opdrachten en leerzame oefeningen ben je na afloop van de workshop heel wat wijzer over je eigen gedragstaal maar ook over die van anderen. 

DISC helpt je om je relaties te verbeteren, beter samen te werken, je communicatie af te stemmen op de ander, jezelf beter te begrijpen maar vooral ook te ontdekken wat je nodig hebt om goed tot je recht te komen. Met een de kennis van DISC op zak kun je patronen doorbreken en meer bereiken voor jezelf, met je team en met de mensen om je heen.


Deze workshop is bij uitstek geschikt voor teams, vriendengroepen, gezinnen of groepen waar samenwerking en communicatie een belangrijke factor is. Vraag gerust naar de mogelijkheden en de kosten. 


Data:
op aanvraag
locatie mogelijk in overleg

Lees hier meer over DISC of download de hand-out met gratis QuickScan


Meer info >>
E-mailen
Bellen
Map
Info