Orde in je leven
wees lief voor jezelf en vraag hulp
 


Welke wens heb jij voor jezelf?

Heb jij opruimwensen? Of wil je meer orde in je leven? Spelen er vervelende dingen thuis of op je werk die je graag op wilt lossen en herken jij één of meerdere van de onderstaande punten?

 • je staat voor lastige keuzes in je dagelijkse leven, je studie, je werk of (melkvee)bedrijf
 • je wilt weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt
 • je spullen, administratie, financiën of mail geven stress
 • je vindt het moeilijk om prioriteiten te stellen
 • je wilt meer uit je leven halen dan je tot nu toe doet

Herkenbaar?

Dan heb ik goed nieuws voor jou. Wat je situatie ook is, er is verandering mogelijk. Als geen ander begrijp ik hoe lastig het kan zijn om de stap te zetten om hulp te vragen bij problemen of moeilijkheden. Toch hoop ik dat je het net als vele anderen aandurft. Ik gun jou de opluchting die het brengt als je besluit om hulp in te schakelen. 

Dit gebeurt als je niets doet

 • je raakt ontmoedigd en stelt beslissingen keer op keer uit
 • je verliest het plezier in je werk
 • je ziet steeds meer op tegen de volgende dag
 • je maakt verkeerde keuzes
 • je relaties komen onder druk te staan
 • je raakt in (financiële) problemen door gebrek aan structuur en overzicht

  Dit mag je verwachten

 • je krijgt meer rust en overzicht in je persoonlijke leven, je werk of je bedrijf
 • je maakt betere en gezondere keuzes voor jezelf
 • je hebt meer plezier en energie in de dingen die je doet
 • je huis, administratie, financiën en/of mailbox zijn geordend
 • je bent in staat om geleerde technieken zelfstandig te gebruiken


Dit ben ik

Mijn naam is Johanna Hoekstra-Wijma (1975) en ik werk als professional organizer en DISC trainer. Ik ben nuchter en praktisch ingesteld. Mijn manier van werken is rustig maar doortastend. Samen met jou ga ik op zoek naar het optimale in jouw situatie. Door mijn brede ervaring zowel in het onderwijs als op het gebied van (opruim)coaching weet ik hoe waardevol het kan zijn om een steuntje in de rug te krijgen. Ben jij er klaar voor? Neem dan contact met me op en ga op weg naar een opgeruimde toekomst. 

Na een telefonische kennismaking en het vaststellen van je behoeftes kun je in alle rust een keuze maken bij welke hulp jij het meeste gebaat bent. Dit kan persoonlijke coaching bij je thuis, op je werk of op je bedrijf zijn. Ook kun je kiezen voor een training, workshop of cursus of een persoonlijkheidsanalyse van DISC. Houd je ervan om zelfstandig opdrachten uit te voeren of wil je liever samen met me aan de slag om weer structuur en rust te krijgen? Er is heel veel mogelijk. Kijk gerust eens bij het aanbod en ontdek wat het beste bij jou past. 

Een hartelijke groet, 
Johanna Gratis

Download hier de gratis QuickScan van DISC en ontdek simpel en snel welke persoonlijke gedragstijl jij hebt. Zo kun je beter communiceren en begrijpen hoe je om kunt gaan met andere stijlen. Ideaal als je op zoek bent naar wie je zelf bent en wat je nodig hebt om goed tot je recht te komen.


Gratis

Lijkt het  je het leuk om iedere maand automatisch tips en interessante weetjes te ontvangen? Of ben je benieuwd welke leuke maandaanbiedingen er zijn?  Abonneer je dan hier op Oersichtlik dè nieuwsbrief van It Oersicht.Online workshop 'Morgen ruim ik op, echt waar!'

Wil je graag opruimen maar lukt het niet zo goed? Of vind je het lastig om keuzes te maken? Bekijk dan deze online workshop over opruimen. Je ontdekt welke 3 basisvoorwaarden er nodig zijn om succesvol op te ruimen en je krijgt tips en handvaten die je meteen toe kunt passen. Veel plezier met kijken en succes als je aan de slag gaat!Oh zo heerlijk opgeruimd! €7,95 tijdelijk €4,50

Met dit digitale handboek heb jij in no-time orde op zaken gesteld in je huis. De eyeopeners en handige stappenplannen zorgen ervoor dat je eindelijk je doelen weet te behalen en weer kunt genieten van je opgeruimde huis of werkplek!

Bestel hier je digitale handboekLeef zoals je bedoeld bent €14,95

Dit trainingsboek geeft je met praktische opdrachten en onderbouwde theorie inzicht hoe jij je leven op orde kunt krijgen. Er is aandacht voor je hart, hoofd, huis en geldzaken. 

Bestel hier je trainingsboek30 Minuten gratis coaching

Heb je behoefte aan coaching maar vind je dit best een grote stap? Dat snap ik helemaal. Vandaar dat je me mag bellen voor een gratis coaching gesprek van 30 minuten. Tijdens het gesprek krijg je 2 waardevolle tips die van toepassing zijn op jouw situatie.

Neem hier contact met me op voor een gratis en vrijblijvend gesprekDISC analyse v.a € 55,00

Deze uitgebreide DISC analyse houdt je een hele duidelijke spiegel voor wie je bent als persoon en wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Een onmisbare basis voor het zoeken naar de juiste studie en baan of wanneer je op je werkplek, relatie(s) en contacten communicatieve handvaten nodig hebt.
 
 
 
Opbellen
E-mail