Orde in je leven
wees lief voor jezelf en vraag hulp

 'Ga op de kruispunten staan
denk na, kijk naar de oude wegen
Welke leidt naar het goede?
sla die in en vind rust.'

(Jeremia  6:16)

Over mij

Mijn naam is Johanna Hoekstra en ik werk als professional organizer en DISC trainer. Ik help je graag met het herstellen van orde, rust en overzicht. Dit doe ik op een oprechte, oplossingsgerichte en praktische manier. Ik zoek altijd naar het optimale in iedere situatie. 

Als professional organizer kan ik jou leren en helpen om je situatie te veranderen en te verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld starten met het afnemen van een persoonlijkheidsanalyse. Hiermee kan ik jou op een hele verhelderende manier begeleiden met jouw wensen en verlangens. Wil je samen met mij ontdekken wat er mogelijk is? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik help je graag!

Ben je nieuwsgierig hoe ik organizer ben geworden? Lees dan verder. Het is een bijzonder verhaal!

It Oersicht

Na jarenlang met veel plezier voor de klas te hebben gestaan kwam ik op een punt dat ik niet langer verder kon als juf. Ik voelde me meer en meer een slaaf van regeltjes, plannen en vergaderingen. Waar ik ooit met heel mijn hart koos voor het beroep van onderwijzer moest ik nu erkennen dat mijn hart huilde omdat het niet langer was wat ik op deze manier wilde. In de kerstvakantie van 2013 besloot ik dat dit mijn laatste schooljaar zou worden. Ook al had ik werkelijk geen idee wat ik daarna zou kunnen doen.

Ik weet nog goed dat ik aan de keukentafel zat, mijn laptop voor me en ik vroeg God of hij me wilde helpen. (En dàt deed Hij...) Op datzelfde ogenblik kwam het woord huishoudcoach in mijn gedachten. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat het inhield. Ik toetste het in op google en ik wist werkelijk niet wat ik zag! Er bestond gewoon een bedrijf met als naam huishoudcoach die ook nog eens mensen op kon leiden tot professional organizer. 

Van nature ben ik geordend en opgeruimd maar dat ik dit in kon zetten als beroep was echt een verrassing. Op slag wist ik zeker dat dit mijn nieuwe werk zou worden. Natuurlijk moesten er heel wat stappen gezet worden om dit te bereiken maar ik had er het volste vertrouwen in dat het ging lukken. Bij de Huishoudcoach heb ik geleerd hoe ik mensen kan helpen om meer inzicht en overzicht te krijgen als er chaos is in het leven. 

Alweer heel wat jaartjes mag ik dit prachtige werk doen. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd DISC trainer en heb ik mijn aanbod uitgebreid met persoonlijke coaching en coaching voor bedrijven en teams. Mensen die met mij gewerkt hebben zijn vaak aangenaam verrast over de diversiteit aan technieken die ik aanbied. Ze voelen zich gezien en gehoord en kunnen er met meer energie tegenaan.

Boerin

Naast mijn werk als organizer ben ik boerin. Samen met mijn man tussen de koeien aan de slag werkt heerlijk ontspannen. Verder ga ik graag te wandelen met onze lieve border collie, houd ik van hardlopen, voetballen en tuinieren. De natuur geeft mij ontzettend veel voldoening en maakt dat ik volledig tot rust kan komen. Ik gun jou ook die rust en als je het prettig vindt kunnen we ook samen wandelend de natuur in gaan voor een coachend gesprek. 

Meer rust en overzicht

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?  Wil je meer rust en overzicht in je leven? Zet de eerste stap en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. 
Bel 06-46104961 of mail naar johanna@it-oersicht.nl

 
 
 
Opbellen
E-mail