Orden je leven

...en ontdek hoe mooi het wordt...

 Persoonlijk

 

Ga op de kruispunten staan,

denk na, kijk naar de oude wegen.

Welke weg leidt naar het goede?

Sla die in, en vind rust.

(Jeremia 6:16)

 

Mijn naam is Johanna Hoekstra-Wijma (1975). Ik ben getrouwd en woon en werk samen met mijn man op onze melkveehouderij. Naast mijn werk als professional organizer kun je me dus ook op de boerderij aantreffen. 

Hiervoor was ik werkzaam als juf op de basisschool. Dit heb ik 18 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Lesgeven is een passie van mij en dit doe ik ook het allerliefst.

Om mijn werk goed te kunnen doen heb ik de opleiding tot professional organizer gevolgd bij Els Jacobs van de Huishoudcoach. Hier heb ik geleerd hoe je mensen kunt coachen om inzicht en overzicht in chaos te krijgen. Regelmatig volg ik (bij)scholing en ontmoet ik collega organizers. It Oersicht is aangesloten bij SoloPartners en in het bezit van het Kiwa Keurmerk.

Organiseren zit in mijn natuur. Ik zoek graag naar oplossingen en ben praktisch ingesteld. Het is voor mij een uitdaging om mensen te helpen die er zelf niet uitkomen of door omstandigheden vast zijn gelopen. 

Ik zie er naar uit om jou houvast te geven zodat je praktisch aan de slag kunt en weer gemotiveerd raakt om zelf verder te gaan. Je hebt straks zèlf de touwtjes weer in handen want het doel is dat jij it oersicht vindt!

 

Opbellen
E-mail