Coaching en Training
...voor inzicht, rust en overzicht...


Over mij

 

Mijn naam is Johanna Hoekstra (1975) en ik werk als professional organizer en DISC trainer. Ik help jou, je bedrijf of je team graag met het herstellen van orde, rust en overzicht. Dit doe ik op een oprechte, oplossingsgerichte en praktische manier. Ik zoek altijd naar het optimale in iedere situatie. Ik geloof dat je veel meer kunt dan je denkt. Mijn insteek is om jou te laten ervaren hoe jij weer in jezelf durft te geloven.


It Oersicht

Na 17 jaar met veel plezier voor de klas te hebben gestaan heb ik in 2013 het besluit genomen om mijn baan in het onderwijs op te zeggen. De reden dat ik graag iets anders wilde doen sudderde al een aantal jaren. Maar ik had geen idee wat ik zou kunnen doen, totdat dit mij ineens duidelijk werd gemaakt.

Omdat mijn geloof de basis is voor alle beslissingen die ik neem heb ik God gevraagd of Hij mij duidelijk wilde maken wat Hij wilde dat ik ging doen. Op datzelfde ogenblik kwam het woord huishoudcoach in mijn gedachten. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat het inhield. Ik toetste het in op google en ik wist niet wat ik zag! De Huishoudcoach leidt mensen op tot professional organizer, een tot dan toe voor mij onbekend beroep maar precies de uitdaging die helemaal bij mij paste. Voor mij was dit dè bevestiging om een nieuwe weg in te slaan.

Van nature ben ik geordend en opgeruimd en ben ik altijd bezig met het vinden van een oplossing in lastige en uitdagende situaties. Dat ik dit in kon zetten als beroep was een aangename verrassing. Bij de Huishoudcoach heb ik geleerd hoe ik mensen kan helpen om meer inzicht en overzicht te krijgen als er chaos is in het leven. 

Alweer heel wat jaartjes mag ik dit prachtige werk doen. Na mijn certificering als DISC trainer heb ik gaandeweg mijn aanbod veranderd in persoonlijke coaching en training voor bedrijven en teams. Dit betekent dat ik me vooral richt op het aanleren van nieuwe vaardigheden voor een geordend leven in persoonlijke sfeer, op de werkvloer en in relaties. Mensen die met mij gewerkt hebben zijn vaak aangenaam verrast over de diversiteit aan technieken die ik aanbied. Ze voelen zich gezien en gehoord en kunnen er met meer energie tegenaan.

Buitenleven

Naast mijn werk als coach en trainer kun je me ook tussen de koeien aantreffen. Op ons melkveebedrijf is altijd van alles te doen en ik werk met veel plezier dagelijks mee op de boerderij. Verder ben ik graag buiten om in de tuin te werken of om een wandeling te maken met onze hond Silke. De natuur geeft mij veel voldoening en maakt dat ik heerlijk tot rust kan komen. Ik gun jou ook die rust en als je het prettig vindt kunnen we ook samen wandelend de natuur in gaan voor een coachend gesprek. 

Meer rust en overzicht

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?  Wil je meer rust en overzicht in je leven? Zet de eerste stap en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Bel 06-46104961 of mail naar johanna@it-oersicht.nl 


 
Opbellen
E-mail