Ervaringen

Toegeven dat je wel wat hulp kunt gebruiken is soms best lastig. Maar als je eenmaal de stap hebt gezet volgt er vaak een enorme opluchting. Eindelijk wordt er iets gedaan aan wat al vaak jarenlang in de weg zat. Hieronder een aantal willekeurige reacties van deelnemers aan een cursus, workshop en coaching

Reacties op de 1-Daagse DISC training:

"Nu begrijp ik eindelijk waarom ik steeds de verkeerde studiekeuze heb gemaakt. Ik koos voor beroepen in de zorg terwijl uit mijn persoonlijkheidsanalyse blijkt dat ik meer geschikt ben voor taakgerichte functies"

"Ik heb vaak interne strijd. Als mensen me vragen om iets voor ze te doen ben ik geneigd om altijd ja te zeggen. Later ontdek ik dan dat het beter was geweest om nee te zeggen. Door mijn persoonlijkheidsanalyse snap ik nu hoe dit komt en hoe ik hier beter mee om kan gaan"

"Ik zou wel ander werk willen doen maar ik vind dit een hele spannende stap. Die angst voor verandering blijkt ook uit mijn persoonlijkheidsanalsye. Nu ik dit weet kan ik er beter mee omgaan en hoop ik dat ik het aandurf om de stap te zetten"

"De training is helder, geeft veel inzicht in je sterke en minder sterke kanten. Ik heb geleerd hoe ik dit in kan zetten in mijn specifieke situatie. Het was heel fijn om mee te maken, er was persoonlijke aandacht en het was zeer goed verzorgd" 

Reactie op de workshop 'Ontspullen'

"Jouw workshop heeft binnen onze familie inspirerend gewerkt.
Mijn dochter is met jouw lijstje in de hand op zolder begonnen en heeft al heel wat
"troep "weggegooid. Ze is er enthousiast mee aan de slag gegaan. Ook ik zelf heb mijn linnenkast, die uitpuilde, onder handen genomen en daar word ik helemaal blij van. Mooi opgeruimd, zak voor de textiel box staat klaar. Mijn man gaat morgen in de schuur een kast "ontspullen". Dank voor je inspirerende peptalk!!" 

Als reactie op de cursus 'Get Organized'

"De meeste cursisten kwamen voor ‘hoe op te ruimen’. Ik kwam voor ‘waar blijft de tijd’. Wat ik geleerd heb en toepas (en het werkt!)
- het gebruik van een (digitale) wekker. Ik doe mijn huishoudklusjes in porties van een half uur. Het is leuk om recht op pauze te hebben én het is leuk om in zo’n half uur de schouders er onder te zetten.
- het is misschien niet bij name genoemd maar een conclusie van mij is om te benoemen wat ik doe. Zo weet ik beter waar de tijd blijft. Voorbeeld: maandagochtend maak ik boven schoon, dinsdagochtend beneden.

Ik ben nog nooit zo bij geweest als nu.

Reacties op de training 'Leef zoals je bedoeld bent'

Je krijgt meer inzicht in je gedachten en wat je hart je wil zeggen' 

'Je gaat concreet aan de slag met wat er in je hoofd leeft'

'Je leert hoe je je leven kunt ordenen, heel praktisch' 

'Je leert dat het goed is om je hart te kennen en te volgen'

'Je gaat bewuster in het leven staan. Leef het leven in plaats van je te laten leven'

'Als je van alles wilt maar niets klaar krijgt leer je vaardigheden om dit te veranderen'

'Ik mag er zijn, het geeft rust in mijn hoofd'

'Deze cursus helpt je om praktisch na te denken hoe je je leven op orde kunt krijgen en hoe je meer jezelf mag worden zoals je bedoeld bent'

'Deze cursus geeft veel inzicht als je chaotisch bent in denken en doen'

'Je leer je hart meer te volgen en meer te kiezen voor dat wat goed voor jou is en datgene te doen waar je voor geschapen bent'

'Je leert eerlijk naar jezelf en je omgeving kijken'

'Je krijgt handvaten om een nieuw leven in praktische zin te beginnen'

 

 
 
 
Opbellen
E-mail