Met plezier wonen en werken       
 


'Ga op de kruispunten staan
denk na, kijk naar de oude wegen
Welke leidt naar het goede?
sla die in en vind rust.'

(Jeremia  6:16)

Over mij

Ik ben Johanna Hoekstra, professional organizer en DISC trainer. Ik ben gespecialiseerd in het herstellen van orde, rust en overzicht. Dit doe ik op een oprechte, oplossingsgerichte en praktische manier. Ik zoek altijd naar het optimale in iedere situatie. 

Als professional organizer leer ik jou wat je kan helpen om je situatie te veranderen en te verbeteren. Door te starten met het afnemen van een persoonlijkheidsanalyse kan ik jou op een hele verhelderende manier begeleiden met jouw wensen en verlangens. Wil je samen met mij ontdekken wat er mogelijk is? Neem dan contact met me op om eerst rustig kennis te maken. Ik heb er heel veel zin in!

Ben je nieuwsgierig hoe ik organizer ben geworden? Lees dan verder. Het is een bijzonder verhaal!

It Oersicht

Na jarenlang met veel plezier voor de klas te hebben gestaan kwam ik op een punt dat ik niet langer verder kon als juf. Ik voelde me meer en meer een slaaf van regeltjes, plannen en vergaderingen. Waar ik ooit met heel mijn hart koos voor het beroep van onderwijzer moest ik nu erkennen dat mijn hart huilde omdat het niet langer was wat ik op deze manier wilde. In de kerstvakantie van 2013 besloot ik dat dit mijn laatste schooljaar zou worden. Ook al had ik werkelijk geen idee wat ik daarna zou kunnen doen.

Ik weet nog goed dat ik aan de keukentafel zat, mijn laptop voor me en ik vroeg God of hij me wilde helpen. (En dàt deed Hij...) Op datzelfde ogenblik kwam het woord huishoudcoach in mijn gedachten. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat het inhield. Ik toetste het in op google en ik wist werkelijk niet wat ik zag! Er bestond gewoon een bedrijf met als naam huishoudcoach die ook nog eens mensen op kon leiden tot professional organizer. 

Van nature ben ik geordend en opgeruimd maar dat ik dit in kon zetten als beroep was echt een verrassing. Op slag wist ik zeker dat dit mijn nieuwe werk zou worden. Natuurlijk moesten er heel wat stappen gezet worden om dit te bereiken maar ik had er het volste vertrouwen in dat het ging lukken. Bij de Huishoudcoach heb ik geleerd hoe ik mensen kan helpen om meer inzicht en overzicht te krijgen als er chaos is in het leven. 

Alweer heel wat jaartjes mag ik dit prachtige werk doen. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd DISC trainer en heb ik mijn aanbod uitgebreid met persoonlijke coaching en coaching voor teams. Mensen die met mij gewerkt hebben zijn vaak aangenaam verrast over de diversiteit aan technieken die ik aanbied. Ze voelen zich gezien en gehoord en kunnen er met meer energie tegenaan.

Boerin

Naast mijn werk als organizer ben ik boerin. Samen met mijn man tussen de koeien aan de slag werkt heerlijk ontspannen. Verder ga ik graag te wandelen met onze lieve border collie Silke, houd ik van hardlopen, voetballen en tuinieren. De natuur geeft mij ontzettend veel voldoening. 

Meer ruimte

Als je de stap zet en je schakelt mijn hulp in dan komt er ruimte in je huis, je hoofd en je hart. Nieuwe energie gaat stromen en je zult je vrijer en lichter voelen. Gaat het dan plotseling vanzelf? Helaas niet, het is hard werken om daar te komen waar je graag wilt zijn. Maar samen gaat het lukken. Vraag hulp en zeg tegen jezelf: Ik ben het waard!

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?  Wil je ook meer rust en overzicht in je leven? Stop dan met piekeren, jezelf minderwaardig voelen en het alleen willen oplossen. Schaamte en zelfveroordeling brengen je niet verder. Hulp vragen wel! Bel 06-46104961 of mail naar johanna@it-oersicht.nl

 
Opbellen
E-mail