Professional Organizer
...voor overzicht waar jij het even kwijt bent...

Kijk naar oude wegen,
welke leidt naar het goede?
Sla die in en vind rust.

(Jeremia  6:16)

Over mij

Mijn naam is Johanna Hoekstra (1975) en ik werk als professional organizer en DISC trainer. Ik help jou, je bedrijf of je team graag met het herstellen van orde, rust en overzicht. Dit doe ik op een oprechte, oplossingsgerichte en praktische manier. Ik zoek altijd naar het optimale in iedere situatie. Ik geloof dat je veel meer kunt dan je denkt. Mijn insteek is om jou te laten ervaren hoe jij weer in jezelf durft te geloven.


Om een goed beeld te krijgen van jouw mogelijkheden starten we bij voorkeur met de DISC persoonlijkheidsanalyse. Hiermee kan ik jou, je team of collega's op een hele verhelderende manier begeleiden. Deze analyse is eenvoudig in te vullen en geeft direct een zeer uitgebreide en verhelderende uitkomst. Wil je samen met mij ontdekken wat er mogelijk is? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Ik help je graag!

Ben je benieuwd hoe ik organizer ben geworden? Lees dan verder. Het is een bijzonder verhaal!

It Oersicht

Na jarenlang met veel plezier voor de klas te hebben gestaan kwam ik op een punt dat ik niet langer verder kon als juf. Ik voelde me meer en meer een slaaf van regeltjes, plannen en vergaderingen. Waar ik ooit met heel mijn hart koos voor het beroep van onderwijzer moest ik nu erkennen dat mijn hart huilde omdat het niet langer was wat ik op deze manier wilde. In de kerstvakantie van 2013 besloot ik dat dit mijn laatste schooljaar zou worden. Ook al had ik werkelijk geen idee wat ik daarna zou kunnen doen.

Ik weet nog goed dat ik aan de keukentafel zat met mijn laptop voor me en ik voelde dat dit het moment was dat ik een knoop door moest hakken. Voor mij is mijn geloof belangrijk maar ook de basis voor alle beslissingen die ik neem. Ik heb daarom God gevraagd of Hij mij duidelijk wilde maken wat ik kon doen. Op datzelfde ogenblik kwam het woord huishoudcoach in mijn gedachten. Eerlijk gezegd had ik geen idee wat het inhield. Ik toetste het in op google en ik wist niet wat ik zag! Er bestond een bedrijf met als naam huishoudcoach die ook nog eens mensen opleidt tot professional organizer. Voor mij was dit dè bevestiging om een nieuwe weg in te slaan.

Van nature ben ik geordend en opgeruimd en ben ik altijd bezig met het vinden van een oplossing in lastige en uitdagende situaties. Dat ik dit in kon zetten als beroep was een aangename verrassing. Bij de Huishoudcoach heb ik geleerd hoe ik mensen kan helpen om meer inzicht en overzicht te krijgen als er chaos is in het leven. 

Alweer heel wat jaartjes mag ik dit prachtige werk doen. Inmiddels ben ik gecertificeerd DISC trainer en heb ik mijn aanbod uitgebreid met persoonlijke coaching en coaching voor bedrijven en teams. Mensen die met mij gewerkt hebben zijn vaak aangenaam verrast over de diversiteit aan technieken die ik aanbied. Ze voelen zich gezien en gehoord en kunnen er met meer energie tegenaan.

Buitenleven

Naast mijn werk als organizer kun je me ook tussen de koeien aantreffen. Op ons melkveebedrijf is altijd van alles te doen en ik werk met veel plezier dagelijks mee op de boerderij. Verder ben ik graag buiten om in de tuin te werken of om een wandeling te maken met onze honden. De natuur geeft mij veel voldoening en maakt dat ik heerlijk tot rust kan komen. Ik gun jou ook die rust en als je het prettig vindt kunnen we ook samen wandelend de natuur in gaan voor een coachend gesprek. 

Meer rust en overzicht

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?  Wil je meer rust en overzicht in je leven? Zet de eerste stap en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Bel 06-46104961 of mail naar johanna@it-oersicht.nl 


 
Opbellen
E-mail