Professional Organizer
...voor inzicht, rust en overzicht...

'Ga op kruispunten staan,

kijk naar oude wegen.

Welke leidt naar het goede?

Sla die in en vind rust'. (Jer. 6:16)


over mij
Mijn naam is Johanna Hoekstra (1975) en ik woon samen met mijn man in Hoornsterzwaag op een prachtig melkveebedrijf. Samen zorgen we iedere dag voor onze koeien, honden, kat, kippen en geiten. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, in de (pluk)tuin te werken, te wandelen met onze honden of gewoon lekker een boek te lezen in de zon.

Van nature houd ik ervan om overzicht en grip te hebben. Toen ik klein was maakte ik al opruim- en afwasschema's voor mijn broer, zusje en mij en keek ik bij mijn beppe die naast ons woonde heel veel organize trucjes af. Dat het ooit mijn beroep zou worden om mensen hiermee te helpen had ik toen nooit kunnen denken. Jarenlang heb ik met veel plezier voor de klas gestaan. Lesgeven en mensen iets leren is echt een passie van mij. Dat ik nu die twee dingen kan combineren maakt dat ik ontzettend veel plezier heb in mijn werk. 

In de afgelopen jaren heb ik al heel veel mensen mogen helpen; melkveehouders met het ordenen van hun administratie, drukke gezinnen met opruimen en plannen, ondernemers met het creëren van financiële structuur en overzicht, mensen met volle huizen helpen te ontspullen, studenten inzicht geven in welke studie bij ze past, getrouwde stellen met het leren begrijpen van elkaars persoonlijkheidsstijl, jongeren begeleiden om zelfstandig te wonen en daarnaast nog diverse workshops, cursussen en trainingen. 

Mijn manier van werken is doortastend en gericht op zichtbaar resultaat. Dit alles op een positieve, eerlijke manier. Ik werk vanuit een christelijke visie. Wanneer je het prettig vindt kunnen we het geloof betrekken bij de coaching. Heb je dit liever niet, dan is dat geen enkel probleem! Ik gun jou inzicht, rust en overzicht. Gun jij dit jezelf ook?

16Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?  Ben je toe aan rust en overzicht? Zet dan nu de stap en neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Bel 06-46104961 of mail naar johanna@it-oersicht.n
E-mailen
Bellen
Map
Info