Met plezier wonen en werken       
en genieten van alles wat je hebt 


Missie

Mijn naam is Johanna Hoekstra (44 jaar). Ik ben oprecht, optimistisch, oplossingsgericht en praktisch ingesteld. Ik zoek altijd naar het optimale in iedere situatie. Mijn missie is om samen met jou te ontdekken hoe jij je leven op orde krijgt. Jij bent het waard!


Ga op de kruispunten staan,

denk na, kijk naar de oude wegen.

Welke weg leidt naar het goede?

Sla die in, en vind rust.

(Jeremia 6:16)

It Oersicht

Na jarenlang met veel plezier voor de klas te hebben gestaan ben ik in 2014 gestart met It Oersicht. Toen het idee van professional organizer op mijn pad kwam was ik verbaasd over het bestaan van dit beroep. Van nature ben ik geordend en opgeruimd maar dat ik dit in kon zetten als beroep was echt een openbaring. Bij de Huishoudcoach heb ik geleerd hoe ik mensen kan helpen om meer inzicht en overzicht te krijgen als er chaos is in het leven. 

Alweer heel wat jaartjes mag ik dit prachtige werk doen. Inmiddels ben ik ook gecertificeerd DISC trainer en heb ik mijn aanbod uitgebreid met persoonlijke coaching en coaching voor teams. Ik vind het heerlijk om één op één met mensen te werken maar ik vind het ook geweldig om voor een groep te staan. Het mooie is dat mijn ervaring in het onderwijs een hele solide basis heeft gelegd voor het werk dat ik nu mag doen. Mensen die door mij gecoacht worden zijn vaak aangenaam verrast over de diversiteit aan technieken die ik aanbied. Ze voelen zich gezien en gehoord en kunnen er met meer energie tegenaan.Boerin

Wandelen met onze lieve border collie Silke, hardlopen, voetballen of tuinieren, je ziet me vaak buiten. De natuur geeft mij ontzettend veel voldoening. Ook op onze boerderij is altijd van alles te doen. De overall aan en samen met mijn man aan de slag tussen de koeien werkt heerlijk ontspannend.    

 
Opbellen
E-mail