Professional Organizer
...voor inzicht, rust en overzicht...

workshop 'digitale detox'

Heb jij onweerstaanbare verleiding om telkens (sociale) media te checken? Lukt het je niet om te minderen? Heb je problemen om het échte werk gedaan te krijgen? Spendeer je (veel) te veel tijd op digitale apparaten waardoor andere zaken je interesse verliezen? Gebruik je digitale media om je stemming te regelen? Dan is het de hoogste tijd voor een digitale detox.


Het is niet alleen mentaal, maar ook fysiek gezond om je ogen af en toe van het beeldscherm te halen. De gevolgen zijn oa:
Verminderde concentratie en focus
Afleiding van het werk
Verhoogde kans op burn-out
Vermoeidheid, slecht slapen
Ontevredenheid over eigen kunnen
Teveel electromagnetische straling

Door je smartphone een tijdje uit te zetten, of op een andere manier te gebruiken breng je je concentratie en energie weer op een gezond niveau. Zo maak je weer contact met de echte wereld. Wil jij dat ook? Meld je dan aan voor deze workshop en ontdek hoe je op een leuke maar gezonde manier gebruik maakt van je digitale apparaten zonder dat ze jou gaan beheersen. 


In ongeveer 2 uur krijg je een interactieve en leerzame Digital Detox Workshop en word je meer bewust van dit thema. Je gaat je eigen digitale afhankelijkheid onder de loupe nemen, je ontdekt hoe het komt dat je steeds meer en vaker online wilt zijn en je leert hoe je op een gezonde manier met alle devices om kunt gaan.


Doe hier alvast een test om te kijken hoe afhankelijk jij bent en lees daarna de uitslag en handige tips die je meteen kunnen helpen


Geniet weer van een opgeruimde en functionele digitale omgeving ! Meer info of aanmelden kan via het contactformulier


E-mailen
Bellen
Map
Info