Professional Organizer
...voor inzicht, rust en overzicht...

cursus 'leef zoals je bedoeld bent'

Deze training/cursus past bij jou als je op zoek bent naar een leven zoals God het bedoeld heeft voor jou. De cursus is bijzonder praktisch en geeft je een duidelijk beeld waar je aan kunt werken om je leven op orde te krijgen. Met 6 verschillende thema’s werk je stap voor stap aan dit prachtige doel. In de cursus komen de thema’s geloof, hart en hoofd, huis, geld en gezondheid aan de orde. Je werkt met een handboek waarin theorie en opdrachten elkaar afwisselen. Je hoeft geen lid van een kerk te zijn om aan de cursus mee te doen. Wel wordt het op prijs gesteld dat je het christelijke geloof respecteert en er geïnteresseerd in bent.


Geloof - Welke rol speelt jouw geloof in het leven dat je leidt? Hoe kan je geloof je helpen om je leven op orde te krijgen? Hoe weet je wat Gods plan is met jouw leven en hoe kun je zeker weten dat je goed bezig bent? Deze en andere vragen komen aan de orde in de eerste twee lessen.

Hart -Hoe kun je luisteren naar je hart? Welke functie heeft je hart als het gaat om het nemen van beslissingen en Gods plan met jouw leven?

Hoofd - Wat zorgt ervoor dat we zoveel negatieve gedachtes hebben? Hoe kun je grip krijgen op je gedachtes? Welke invloed hebben je gevoelens op je denken en hoe ga je hiermee om?

Huis - Welke invloed hebben alle spullen die je hebt en voel je je thuis in je eigen huis? Hoe kun je loskomen van spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt?

Geld - Op welke manier kun je verstandig omgaan met je geld? Hoe zorg je ervoor dat je administratie op orde is? Wat leert de Bijbel ons over geld?

Gezondheid - Hoe ga je om met ziekte en welke rol speelt medicatie in je leven? Wat zegt de Bijbel over gezondheid en genezing door gebed? Welke (alternatieve) geneeswijzen zijn er en zijn ze Bijbels verantwoord? 


In ieder thema kijken we aan de hand van Bijbelteksten en persoonlijke voorbeelden hoe je je leven op orde kunt maken in overstemming met Gods bedoelingen voor jou. Tijdens de cursus maken we gebruik van het trainingsboek ‘Leef zoals je bedoeld bent’.


Is dit precies wat jij nodig hebt? Maak dan hieronder een keuze uit het pakket dat het beste bij je past. Ben je voor jouw kerk, huiskring of studiegroep op zoek naar een programma? Deze leefstijltraining bied ik ook aan als cursus van 12 lessen. Deze start in september 2023.

 
Data:
13 en 27 september - Geloof
11 en 25 oktober - Hart
8 en 22 november - Hoofd
17 en 31 januari - Huis
14 en 28 februari - Geld
14 en 28 maart - Gezondheid
Geef je hier op als je mee wilt doen!

Cursus

Leefstijl
Basis

Leefstijl
Totaal

Leefstijl Compleet

Leefstijl Persoonlijk

in groepsvorm

individueel

individueel

individueel

individueel

werkboek

werkboek twv
€ 14,95

werkboek twv
€ 14,95

werkboek twv
€ 14,95

werkboek twv
€ 14,95

6 thema's van 2 lessen per thema 

1 persoonlijk gesprek
van 1,5 uur

2 persoonlijk gesprekken
van 1,5 uur

2 persoonlijk gesprekken
van 1,5 uur

10 persoonlijke gesprekken
van 1,5 uur

koffie/theeDISC analyse

DISC analyse

€ 20,00 per thema en € 100,00 voor de gehele cursus (exclusief werkboek twv € 14,95)

€ 99,95

 € 199,50

€ 275,00

€ 995,00


Dit is wat cursisten na afloop van de training zeggen:

Je krijgt meer inzicht in je gedachten en wat je hart je wil zeggen'

'Je gaat concreet aan de slag met wat er in je hoofd leeft'

'Je leert hoe je je leven kunt ordenen, heel praktisch'

'Je leert dat het goed is om je hart te kennen en te volgen'

'Je gaat bewuster in het leven staan. Leef het leven in plaats van je te laten leven'

'Als je van alles wilt maar niets klaar krijgt leer je vaardigheden om dit te veranderen'

'Ik mag er zijn, het geeft rust in mijn hoofd'

'Deze cursus helpt je om praktisch na te denken hoe je je leven op orde kunt krijgen en hoe je meer jezelf mag worden zoals je bedoeld bent'

'Deze cursus geeft veel inzicht als je chaotisch bent in denken en doen'

'Je leer je hart meer te volgen en meer te kiezen voor dat wat goed voor jou is en datgene te doen waar je voor geschapen bent'

'Je leert eerlijk naar jezelf en je omgeving kijken'

'Je krijgt handvaten om een nieuw leven in praktische zin te beginnen'

AANMELDEN>>


E-mailen
Bellen
Map
Info