Professional Organizer
...voor inzicht, rust en overzicht...


teamtraining en teambuilding

Ben je met je team op zoek naar een leerzame en verbindende training of teambuilding? Dan is de DISC training een perfecte keuze. Deze training zorgt voor een boost in je team. Zowel op persoonlijk vlak als op samenwerkingsniveau krijgt ieder teamlid handvaten om mee aan de slag te gaan. Hierdoor krijg je een sterker en hechter team lukt het beter om samen te werken en te communiceren.


Voorafgaande aan de trainingsdag/dagdeel vult ieder teamlid een persoonlijkheidsanalyse in gevolgd door een individueel gesprek waarin de uitkomst van de analyse wordt besproken en er aandacht wordt gegeven aan samenwerking, communicatie en conflicten (uitgesproken of onuitgesproken) die er mogelijk spelen. Ieder teamlid heeft hiermee invloed op de invulling van de training.


De training bestaat uit actieve werkvormen, theoretische verdieping en wordt gevolgd door een vertaling naar de praktijk van het team. Er is voldoende tijd voor reflectie en er wordt stil gestaan stil bij de effectiviteit van het team, zodat iedereen hier op een proactieve manier invullen aan kan geven. Het belang van een open en veilige sfeer staat voorop en is het uitgangspunt voor alles wat er aan de orde komt.


Wil jij binnen je team;

- weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt?
- beter begrijpen hoe communicatie werkt voor jou en anderen?
- je sterke kanten beter benutten?
- je zwakke kanten verbeteren?
- ontdekken wat ten diepste bij je past?
- een fijnere samenwerking met je collega's?


Dan is deze training helemaal geschikt voor jou en je team! Deze DISC-training geeft inzicht in hoe je omgaat met je eigen capaciteiten en hoe je omgaat met elkaar. Door de persoonlijkheidsanalyse van DISC ontdek je welke unieke gedragstaal jij spreekt en wat je nodig hebt om goed tot je recht te komen. Je ontdekt ook welke invloed jij hebt op andere gedragsstijlen en andersom. Naast een uitgebreide beschrijving van jou als persoon krijg je in een overzicht van 3 grafieken te zien hoe goed je gebruik weet te maken van je innerlijke drive. Haal je alles eruit, wordt er teveel van je gevraagd of heeft stress je in zijn macht? Je zult versteld staan van de treffende uitkomsten van je persoonlijkheidsanalyse. 


Deze training helpt je om:
- je eigen kwaliteiten te ontdekken
- je eigen gedrag te begrijpen en ook dat van anderen
- gemakkelijker te communiceren  
- onderlinge relaties te verbeteren
- te ontdekken wat je nodig hebt om goed te functioneren


Na afloop van de training:
- ken jij jezelf een stuk beter
- heb je meer duidelijkheid over je capaciteiten
- weet je wat je nodig hebt om goed in je vel te zitten
- heb je een hele toepasselijke handleiding van jezelf
- sta je als team een stuk sterker


De training wordt gegeven op locatie naar keuze. Door theorie, groepsopdrachten en persoonlijke opdrachten is de training afwisselend, leerzaam en ga je persoonlijk en/of als team gegarandeerd vol inspiratie weer naar huis. 


Wil je deze training graag op eigen locatie met je team of een groep? Dat kan! Ik kom graag bij jullie langs voor een offerte en een programma op maat.

 

Dat klinkt goed>>Reacties op de training:


Door deze training heb ik meer begrip voor reacties van anderen en kan ik mij beter in de ander verplaatsen. Leuke opdrachten mbt hoe je de ander ziet. Erg verhelderend.


Het geeft meer kennis over mezelf en mijn collega's. Zeer leerzaam. Mooi dat je deze kennis nu hebt en gebruik van kan maken.


Het heeft me inzicht gegeven in kenmerken en persoonlijkheid van collega's, hun gedrag kan ik nu beter plaatsen. Ik snap nu beter waarom iemand een bepaalde reactie geeft en welk gedrag (angst) hieronder zit.

"Nu begrijp ik eindelijk waarom ik steeds de verkeerde studiekeuze heb gemaakt. Ik koos voor mensgerichte beroepen terwijl uit mijn persoonlijkheidsanalyse blijkt dat ik meer geschikt ben voor taakgerichte functies" 

"Ik heb vaak interne strijd. Als mensen me vragen om iets voor ze te doen ben ik geneigd om altijd ja te zeggen. Later ontdek ik dan dat het beter was geweest om nee te zeggen. Door mijn persoonlijkheidsanalyse snap ik nu hoe dit komt en hoe ik hier beter mee om kan gaan"

"Ik zou wel ander werk willen doen maar ik vind dit een hele spannende stap. Die angst voor verandering blijkt ook uit mijn persoonlijkheidsanalyse. Nu ik dit weet kan ik er beter mee omgaan en hoop ik dat ik het aandurf om de stap te zetten"

"De training is helder, geeft veel inzicht in je sterke en minder sterke kanten. Ik heb geleerd hoe ik dit in kan zetten in mijn specifieke situatie. Het was heel fijn om mee te maken, er was persoonlijke aandacht en het was zeer goed verzorgd"

E-mailen
Bellen
Map
Info