Professional Organizer
...voor inzicht, rust en overzicht...

Disc cursus 'Wie ben je als persoon?'

Zou jij jezelf, je geliefde, vrienden, familie of collega's beter willen leren kennen en ontdekken hoe dat jou kan helpen om sterker in het leven te staan? Maak kennis met DISC en ervaar wat jouw behoeftes, sterke kanten en valkuilen zijn. Want als je weet wie je bent, worden de keuzes die je maakt een stuk eenvoudiger.

DISC is een inspirerende en motiverende manier om te ontdekken wie je bent als persoon. DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. De 4 letters staan voor 4 verschillende persoonlijkheidsstijlen; Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus (volgens het geweten). Wanneer je weet welke stijl bij jou het meest aanwezig is, snap je beter waarom jij misschien het liefst de leiding neemt en de ander juist niet. Waarom jij zo flexibel bent en de ander helemaal niet. Maar ook waarom sommige mensen houden van rust en stabiliteit en anderen juist van afwisseling en uitdaging.

Tijdens deze cursus van ongeveer 2,5 uur krijg je informatie over de 4 persoonlijkheidsstijlen en een globaal beeld van jouw eigen persoonlijkheidsstijl. We doen een aantal leuke opdrachten en gaan met elkaar in gesprek. Na afloop heb je meer zelfkennis, meer inzicht in je sterke en zwakke kanten en een analysekaart met praktische handvaten die je helpen bij je communicatie. 

De eerstvolgende cursus is op woensdag 17 november van 9:30-12:00 op de Biskopswei 1 in de Wilgen. Wanneer je vooraf de officiële DISC analyse in wilt vullen kan dat ook. Voor meer info of opgave stuur dan een berichtje naar johanna@it-oersicht.nl of bel 06-46101961

NB: Je kunt deze cursus boeken voor bijv. teambuilding of ter invulling van een thema avond/ochtend/middag. 

>>Ik geef mij op


Review

Ik wil je even laten weten dat er sinds de  cursus 'Wie ben je als persoon?' weer heel wat positieve puzzelstukjes in mijn levenspuzzel zijn gevonden en dat mijn creativiteit weer stroomt. Johanna haar idee om als onderaannemer bij een bedrijf/zorgboerderij als ZZP-er verder te gaan was voor mij een eyeopener. Wel besloten het rustig aan te doen, en mezelf niet vol enthousiasme ergens in te storten om daarna weer opgebrand te raken, heb wat dat betreft al enige lesjes geleerd over mezelf.  Ik ben voorzichtig ( met mezelf en daardoor de ander)

Lekker weer helemáál mezelf zijn en hoe ik bedoeld ben. Voor mij een boost om in actie te komen. Vandaar dat ik afgelopen vrijdag het eerste voorproefje van Kleurryk by Antsje hier in straat heb laten zien door van Black Friday  de Kleurrykbyantsje Freed (vrijdag) te maken. Heb minimarkt op onze oprit georganiseerd.

Met als doel mensen een 💜onder de riem te steken in deze tijd. (uitdelen bemoedigingsgedichtjes, een warm bakje☕ uitgedeeld en wat 'handel' uitgestald ... en dat is zéker gelukt! Fijne praatjes gemaakt met voorbijgangers, buur(t)mensen en ,bijv ☕koffie uitgedeeld aan de vuilnisman, etc. 🙃🌈

Hier word ik gelukkig van en zoals nu blijkt niet door maanden te solliciteren en dit als oplossing te zien. Zie nu ook in dat ik dáárdoor in donkere periode zat, waar ik steeds ongelukkiger werd,  waar Antsje Slakje letterlijk zichzelf opsloot in haar huis omdat het me gewoon zou lukken om een passende baan  met genoeg uren te krijgen.  

Nu ik de touwtjes van mijn leven weer los heb gelaten en in  handen van Onze Vader heb gelegd en weer stappen (in geloof) durf te nemen, omdat Antsje bêst genoch is zoals ze is (het gele DISC type, met wat blauwe en groene streepjes) , gebeuren er de afgelopen weken allerlei grote en kleine wonderen en komen er zomaar bijzondere mensen mijn leven binnenwandelen. Daardoor voelt het dat mijn leven een onverwachte ommekeer heeft gemaakt.... meer Licht en daardoor wordt het een stuk lichter aan mijn levenshorizon, zelfs óf juíst dóór déze onzekere tijd. Dus samen met mensen hier in straat allerlei ideeën voor Kerst 2021 hier in Ureterp (en eigen oprit) aan 't bedenken wat nóg wél mogelijk is. 

Antsje

E-mailen
Bellen
Map
Info