Professional Organizer
...voor overzicht waar jij het even kwijt bent...

Agro coaching

Ben jij door omstandigheden de grip kwijt op je agrarische bedrijf? Zijn er regelzaken waar je meer en meer gefrustreerd door raakt? Of zorgen onderlinge spanningen en meningsverschillen ervoor dat je je werk niet langer met plezier kunt doen? Ben je bang dat dit straks verder uit de hand gaat lopen? Maak dan helemaal vrijblijvend een afspraak met mij zodat we samen kunnen kijken wat jij nodig hebt. Ik luister graag naar jouw verhaal en help je op een rustige en doortastende manier om weer goede stappen te kunnen zetten.

Ben je de grip kwijt op je administratie? Ik help je graag naar een overzichtelijk administratie systeem dat past bij jou. We gaan ervoor zorgen dat je al je papierwerk en digitale bestanden eenvoudig kunt vinden en de 3 maandelijkse BTW boekhouding voor de accountant kan ik ook voor je op orde maken. 

Stel je hulpvraag niet langer uit. Blijf niet langer piekeren en tobben maar zet deze belangrijke stap naar rust en overzicht. Maak nu een afspraak zodat we er samen mee aan de slag kunnen gaan. 


Graag ontvang ik meer informatie >>
 
Opbellen
E-mail