Professional Organizer

...overzicht geeft rust...

 Administratie en/of financiën

It Oersicht kan je helpen om de administratie en/of financiën op orde te maken en te houden. Je ziet straks in één oogopslag waar je welke papieren kunt vinden en je ervaart rust omdat we samen gaan kijken naar een goede balans tussen inkomsten en uitgaves.  Als je het prettig vindt help ik je om contact te leggen met instanties. Ook kan ik je ondersteunen bij het schrijven van mailtjes of brieven. Daarnaast help ik met je digitale bestanden en klussen zodat je zowel op papier als digitaal weer overzicht hebt. 

 

 Opruimen van spullen en ruimtes

Door de jaren heen raakt je huis voller en voller. Kasten en opbergruimtes puilen uit. Waar moet je met al je spullen naar toe? Misschien zie je door de bomen het bos niet meer en kun je best wel wat hulp gebruiken om je spullen weer een goede plek te geven. It Oersicht kan jou helpen om ruimtes en kasten logisch in te delen zodat je weer overzicht en rust krijgt. 

 Hoarding

Wanneer je extreem veel spullen hebt kan het zijn dat je last hebt van hoarding. Je verzamelt dan op een dwangmatige manier zoveel spullen dat de ruimtes in je huis niet goed begaanbaar meer zijn. It Oersicht kan jou helpen om de juiste hulpverlening te vinden en gaat samen met jou een plan van aanpak maken. Lees hier hoe dit in zijn werk kan gaan.

 

  Persoonlijke begeleiding en coaching

Er kunnen momenten in je leven zijn dat je vastloopt. Het organiseren van de dagelijkse dingen lukt gewoonweg niet meer. Belemmeringen zoals ADHD en autisme kunnen het je soms erg lastig maken. Ook psychische problemen of vervelende omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je er zelf niet meer uitkomt. It Oersicht helpt je om weer grip te krijgen op je leven. Je krijgt handvaten en praktische ondersteuning bij al die dingen die jou veel moeite kosten. Zo krijg je weer energie om er tegenaan te gaan.

 

  Ondernemers

Als (startende) ondernemer of ZZP-er is het fijn om in een gestructureerde omgeving te werken. Een opgeruimde werkplek, handige structuren en duidelijke systemen leveren je tijdwinst op. It Oersicht helpt je graag!  

 

 Agrariërs

Als veehouder ben je dagelijks druk met het bedrijf. De dieren krijgen de aandacht die ze verdienen. In sommige gevallen heeft het papierwerk hierdoor minder prioriteit. Toch is op dit vlak een deel van de winst te behalen! It Oersicht kan jou helpen om weer overzicht te krijgen in je administratie. Ook kan It Oersicht taken van je overnemen die regelmatig terugkeren zoals het op orde maken van de BTW boekhouding voor de accountant.

 

 Workshop, lezing of training

It Oersicht verzorgt diverse workshops, lezingen, cursussen en trainingen. 

De volgende thema's kun je aanvragen voor jouw vereniging, bedrijf of organisatie. Maar ook voor een persoonlijke training ben je van harte welkom!

Get organized

Ontspullen    

Opruimen    

Leef zoals je bedoeld bent

Detox je hoofd en je huis (nieuw!)

Digitale detox (nieuw!)

 

Andere thema's zijn op aanvraag mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie.

Opbellen
E-mail