Professional Organizer

...overzicht geeft rust...

  Tarieven 

 Uurtarief particulieren € 55,00 
 Uurtarief PGB/ZIN € 50,00 

 Uurtarief melkveebedrijven en ZZP-ers: op aanvraag

 Workshop/cursus/training/lezing: op aanvraag

(Reiskostenvergoeding à € 0,25 wordt berekend bij minder dan 2 werkuren en/of een afstand van meer dan 50 km retour. Alle bedragen zijn inclusief BTW)

 

Heb je last van chaos door belemmeringen zoals ADHD, ADD, burn-out, depressiviteit of kamp je met vervelende tegenslagen in het leven? It Oersicht kan samen met jou een PGB voor individuele begeleiding aanvragen bij de gemeente. It Oersicht heeft een zorgcontract met de gemeentes: Opsterland, Oostellingwerf en Westellingwerf maar kan ook ingeschakeld worden via Schouder aan Schouder in diverse andere gemeentes. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

 Algemene voorwaarden

It Oersicht heeft een aantal aanvullingen op de Algemene Voorwaarden zoals die door de NBPO worden gehanteerd. Hieronder kun je lezen welke dat zijn.

·Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak is soms nodig. Dit kan kosteloos als het bij voorkeur ten minste 2 dagen van te voren wordt gemeld.

·Wanneer een afspraak minder dan 24 uur voor de afgesproken datum verplaatst of afgezegd wordt, wordt er € 75,00 in rekening gebracht.

·Wanneer ik onverhoopt bij jou voor de dichte deur sta omdat je de afspraak vergeten bent dan wordt er € 100,00 in rekening gebracht.

·Na ontvangst van de rekening heb je 14 of 30 dagen om deze per bank te betalen. 

·Wanneer een rekening te laat betaald wordt of te laat bij de SVB gedeclareerd wordt krijg je een herinnering. Na de 2e herinnering worden er € 9,95 kosten berekend.