Orden je leven

...en ontdek hoe mooi het wordt...

 Orden je leven: van binnen en van buiten

Deze cursus is bedoeld voor jou als je op zoek bent naar rust en een duidelijk perspectief in je leven. Wanneer je merkt dat de dingen die je doet je meer energie kosten dan ze je geven, weet je dat je niet zo gezond bezig bent. 

Orden je leven helpt je om dit te doorbreken. De cursus is bijzonder praktisch en geeft je een duidelijk beeld waar je aan kunt werken om je leven op orde te krijgen. Met 4 verschillende thema’s werk je stap voor stap aan dit prachtige doel.

Orden je hart (1, 15 en 29 oktober 2019)

De eerste 3 cursusavonden staan in het teken van je hart. Als je leert om te luisteren naar je hart ontdek je wat je dwars zit en wat je nodig hebt om tot rust te komen. Met hele concrete opdrachten krijg je een helder beeld van jouw behoeftes. Bovendien leer je hoe je hoe je ze om kunt zetten naar de praktijk. Na afloop voel je je lichter en vrijer zodat je energie hebt om de dingen te doen die passen bij jou.

Orden je hoofd (12, 26 november, 10 december 2019)

Nadat je gewerkt hebt aan orde in je hart gaan we verder met het op orde brengen van je hoofd. Dagelijks belasten honderden gedachten je met positieve en negatieve boodschappen. Helaas zijn het vaak de minder leuke gedachten die de hoofdrol hebben. In de cursus ontdek je hoe dit bij jou werkt en hoe je je gedachten de baas kunt worden. Na afloop heb je voldoende handvatten gekregen waarmee je grip krijgt op je gedachten. Zo krijg je orde in je hoofd en energie voor de dingen die er echt toe doen.

Tijdens de cursus maken we gebruik van het trainingsboek ‘Leef zoals je bedoeld bent’. Dit boek is inbegrepen bij de cursusprijs.

NB Bij voldoende belangstelling wordt de cursus in 2020 vervolgd met de thema’s: Orden je huis en Orden je financiën.


Kosten: 32,00 inclusief trainingsboek

Adres: de Bolder 75, Drachten

Opgave: johanna@it-oersicht.nl

Bel of mail gerust voor meer info.

Opbellen
E-mail