Orde in je leven
wees lief voor jezelf en vraag hulp

Orden je leven

Deze training is bedoeld voor jou als je op zoek bent naar rust en een duidelijk perspectief in je leven. Wanneer je merkt dat de dingen die je doet je meer energie kosten dan ze je geven, weet je dat je niet zo gezond bezig bent. Orden je leven helpt je om dit te doorbreken. De cursus is bijzonder praktisch en geeft je een duidelijk beeld waar je aan kunt werken om je leven op orde te krijgen. Met 4 verschillende thema’s werk je stap voor stap aan dit prachtige doel. 

Deze cursus is digitaal en kun je helemaal in eigen tempo volgen. 

Orden je hart 

Deze eerst module staat in het teken van je hart. Als je leert om te luisteren naar je hart ontdek je wat je dwars zit en wat je nodig hebt om tot rust te komen. Met hele concrete opdrachten krijg je een helder beeld van jouw behoeftes. Bovendien leer je hoe je hoe je ze om kunt zetten naar de praktijk. Na afloop voel je je lichter en vrijer zodat je energie hebt om de dingen te doen die passen bij jou. 

Orden je hoofd

Deze tweede module maakt je bewust van alle gedachten die je hebt. Vaak zijn het negatieve gedachten die overheersen en je terneer kunnen drukken. Je leert met hele praktische opdrachten hoe je hier een positieve draai aan kunt geven. 

Orden je huis

Deze module geeft je inzicht in de boodschap van je huis. Alles wat in je huis staat geeft bewust en onbewust prikkels af. Hier kun je zonder dat je het door hebt erg onrustig van worden. Door de verschillende opdrachten ontdek je wat jouw huis nodig heeft om een rustgevende plek te zijn voor jou en je eventuele gezinsleden.

Orden je geld

Je administratie en financiën kunnen voor een hoop stress zorgen. Zeker als het niet op orde is. In deze module leer je hoe je een handige en praktische thuisadministratie opzet en hoe jij je financiën overzichtelijk en inzichtelijk krijgt.

Wat zeggen anderen van deze cursus?

'Je krijgt meer inzicht in je gedachten en wat je hart je wil zeggen' 

'Je gaat concreet aan de slag met wat er in je hoofd leeft'

'Je leert hoe je je leven kunt ordenen, heel praktisch' 

'Je leert dat het goed is om je hart te kennen en te volgen'

'Je gaat bewuster in het leven staan. Leef het leven in plaats van je te laten leven'

'Als je van alles wilt maar niets klaar krijgt leer je vaardigheden om dit te veranderen'

'Ik mag er zijn, het geeft rust in mijn hoofd'

'Deze cursus helpt je om praktisch na te denken hoe je je leven op orde kunt krijgen en hoe je meer jezelf mag worden zoals je bedoeld bent'

'Deze cursus geeft veel inzicht als je chaotisch bent in denken en doen'

'Je leer je hart meer te volgen en meer te kiezen voor dat wat goed voor jou is en datgene te doen waar je voor geschapen bent'

'Je leert eerlijk naar jezelf en je omgeving kijken'

'Je krijgt handvaten om een nieuw leven in praktische zin te beginnen'


Kosten

'Orden je leven' basis € 99,95
Inclusief: Werkboek, persoonlijk boostgesprek en 2 maal begeleiding via de mail

'Orden je leven'  totaal € 250,00
Inclusief: Werkboek, persoonlijk boostgesprek, 6 maal begeleiding via de mail

'Orden je leven' compleet € 350,00
Inclusief: Werkboek, persoonlijk boostgesprek, DISC persoonlijkheidsanalyse, telefonisch bespreken van de analyse, 6 maal begeleiding via mail

 


 
 
 
Opbellen
E-mail