Professional Organizer
...voor overzicht waar jij het even kwijt bent...

Persoonlijke coaching

We hebben allemaal onze dromen, verlangens en wensen. Soms durf je ze alleen niet hardop uit te spreken omdat je bang bent dat het toch niet gaat lukken. Maar stel dat je ze wèl hardop uitspreekt en dat het je wèl gaat lukken? Dan is het toch de moeite waard om ermee aan de slag te gaan?

Met persoonlijke coaching help ik jou om je dromen een kans te geven. Of het nu gaat om een opgeruimd huis, een geordende administratie, een andere baan, het starten van een eigen bedrijf, het onderzoeken van jouw mogelijkheden, alles wat jou helpt om je leven op orde te krijgen mag aan bod komen.

Gecoacht worden betekent dat jij je laat begeleiden om datgene te bereiken wat je erg graag wilt. Jij bepaalt het doel en ik geef jou handvaten, tools, tips en ontzettend veel aanmoediging. Ik ben er zeker van dat als jij iets wilt bereiken er heel veel mogelijk is. Samen kom je verder, samen sta je sterker en samen is het gewoon leuker!

Houd jij net als mij heel veel van de natuur en houd je van wandelen? Dan kun je er ook voor kiezen om een wandelafspraak met me te maken waarbij we coaching en bewegen combineren. Dit geeft een bijzonder positief effect aan de coaching omdat je brein op een andere manier gestimuleerd wordt. 

Dit past bij mij >>


 
Opbellen
E-mail