Met plezier wonen en werken       
en genieten van alles wat je hebt 

Opruimcoaching past helemaal bij jou als je wel wat hulp kunt gebruiken bij je opruimwensen thuis of op je werkplek. Misschien weet je niet waar je moet beginnen of hoe je moet beginnen. Als professional organizer leer ik je opruimtechnieken die passen bij jou. Na 4 afspraken heb jij tenminste één belangrijk opruimdoel behaald en heb je geleerd wat jou helpt om op te ruimen. Tussen de afspraken door geef ik je opdrachten waar je mee aan de slag gaat. Na afloop kun je stap voor stap zelf verder. 

Heb je behoefte aan meer of langere ondersteuning? Geen probleem, dan gaan we gewoon samen verder. Jij bepaalt het tempo en de doelen. Ik ondersteun, geef tips, praktische handvaten en heel veel aanmoediging. Jij kunt het, zeker weten!

De meeste mensen die gebruik maken van opruimcoaching geven na afloop aan dat ze eindelijk weer toekomen aan hun creatieve ideeën, dat ze meer tijd hebben voor wat echt belangrijk is en dat ze zich geen zorgen meer maken over de financiën en de administratie. 

Hier kun je mij voor inschakelen: 
- de DISC persoonlijkheidsanalyse afnemen en omzetten in praktische handvaten,
- het ordenen van administratie 
- ordenen van computer bestanden 
- mailbox opschonen 
- taken plannen
- begeleiden bij het contact leggen met instanties 
- financiën op orde brengen
- opruimen van spullen/ruimtes/kasten

Wil jij dat ook? Wil je weer plezier beleven aan de dingen die er toe doen? Maak een afspraak voor opruimcoaching want dat is de eerste stap!


 
Opbellen
E-mail