Professional Organizer
...voor overzicht waar jij het even kwijt bent...

Verbeter de werksfeer voor optimale tevredenheid
en betere resultaten

  - Wil jij een betere samenwerking tussen collega's?
  - Wil jij weten hoe je de verbinding legt tussen verschillende communicatiestijlen?
  - Wil jij ontdekken hoe je met eenvoudige aanpassingen grote verschillen maakt ?
  - Wil jij optimaal gebruik maken van de talenten in je bedrijf?

  Of je nu zelfstandig ondernemer, agrariër, werknemer, teamleider of directeur bent, iedereen heeft te maken met samenwerking. Wanneer dit niet lekker loopt ondervindt het hele bedrijf er nadeel van. Want waar de één onder druk een extra stap zet loopt de ander juist de kantjes ervan af. Merk jij binnen je bedrijf of team dat het niet zo lekker loopt?

  Onduidelijkheid, onrust en gebrek aan overleg zorgen ervoor dat je bedrijf, afdeling of team in een neerwaartse spiraal terecht komt. Om hier constructief mee om te gaan is de DISC analyse een ijzersterk middel. Je krijgt een heel helder beeld van ieders kwaliteiten, valkuilen en voorkeurstijl. De kennis van elkaars manier van communiceren geeft een stuk meer begrip en helpt om elkaar op de juiste manier aan te spreken. Nieuwsgierig geworden?

  Maak geheel vrijblijvend een afspraak met mij. Ik kom graag langs om jou of je team te begeleiden naar een betere samenwerking. Door mijn persoonlijke en praktische aanpak kun je snel stappen zetten. Let's go!

 

Spreek nu af >>

 
Opbellen
E-mail