Professional Organizer

...voor rust en overzicht...

  Administratie

It Oersicht kan je helpen om de administratie op orde te maken en te houden. Je ziet straks in één oogopslag waar je welke papieren kunt vinden en er komt een einde aan onnodige boetes en incassokosten. Als je het prettig vindt help ik je om contact te leggen met instanties. Ook kan ik je ondersteunen bij het schrijven van mailtjes of brieven. Daarnaast help ik je ook met je digitale bestanden en klusjes zodat je zowel op papier als digitaal weer overzicht hebt.

 

  Persoonlijke begeleiding en coaching

Er kunnen momenten in je leven zijn dat je vastloopt. Het organiseren van de dagelijkse dingen lukt gewoonweg niet meer. Belemmeringen zoals ADHD en autisme kunnen het je soms erg lastig maken. Ook psychische problemen of vervelende omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je er zelf niet meer uitkomt. It Oersicht helpt je om weer grip te krijgen op je leven. Je krijgt handvaten en praktische ondersteuning bij al die dingen die jou veel moeite kosten. Zo krijg je weer energie om er tegenaan te gaan.

 

   Ondernemers

Als (startende) ondernemer of ZZP-er is het fijn om in een gestructureerde omgeving te werken. Een opgeruimde werkplek, handige structuren en duidelijke systemen leveren je tijdwinst op. It Oersicht helpt je graag!  

 

 Melkveehouderij

Als veehouder ben je dagelijks druk met het bedrijf. De dieren krijgen de aandacht die ze verdienen. In sommige gevallen heeft het papierwerk hierdoor minder prioriteit. Toch is op dit vlak een deel van de winst te behalen! It Oersicht kan jou helpen om weer overzicht te krijgen in je administratie. Ook kan It Oersicht taken van je overnemen die regelmatig terugkeren zoals het op orde maken van de BTW boekhouding voor de accountant.

 

 Workshop, lezing of training

It Oersicht verzorgt diverse workshops, lezingen, cursussen en trainingen. 

De volgende thema's kun je aanvragen voor jouw vereniging, bedrijf of organisatie. Maar ook voor een persoonlijke training ben je van harte welkom!

Get organized

Ontspullen    

Opruimen    

Leef zoals je bedoeld bent

Detox je hoofd en je huis (nieuw!)

 

Andere thema's zijn op aanvraag mogelijk. Bel of mail gerust voor meer informatie.